Τα καλύτερα της Κύπρου

Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024

Αποτελείται από ξεχωριστές δημιουργίες, με διαχρονικά και μοντέρνα σχέδια για γάμους και events

Δημοσιεύτηκε στις 09 Απριλίου 2024

Kάθε δημιουργία που φέρει την υπογραφή της, είναι και ένα κομψοτέχνημα, που αναδεικνύει τη γυναικεία θηλυκότητα. Για την Έλενα Στρογγυλιώτου, η κάθε γυναίκα είναι μοναδική, γεγονός που αναδεικνύεται και από τη νέα Special Occasion Collection 2024 της πετυχημένης fashion designer.

ELENA STRONGYLIOTOU 2024 (37).jpg

Πρόκειται για μια συλλογή η οποία απογειώνει το special occasion wear και περιλαμβάνει δημιουργίες που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα και την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας.

Η νέα Special Occasion Collection 2024 της Έλενας Στρογγυλιώτου περιλαμβάνει διαχρονικές και μοντέρνες δημιουργίες, ιδανικές για γάμους, gala party, επίσημα gala dinner, εκδηλώσεις, special events αλλά και νεανικά σχέδια για τις τελετές αποφοίτησης. Επιπλέον η συλλογή περιλαμβάνει μοναδικά party dresses για τις υποψήφιες νύφες, που κλέβουν την παράσταση.

Δίνοντας έμφαση, όπως πάντα, στα υφάσματα και τα υλικά υψηλής ραπτικής η Έλενα Σρογγυλιώτου μετατρέπει με τις τεχνικές της και την τέλεια ραφή το κάθε ύφασμα σε ρευστό έργο τέχνης, το οποίο αγκαλιάζει κάθε σημαντική στιγμή της σύγχρονης γυναίκας.

ELENA STRONGYLIOTOU 2024 (10).jpg

Κυρίαρχο ρόλο στη συλλογή έχουν τα φορέματα σε μακριά γραμμή, τα οποία επαναπροσδιορίζονται με ένα σύγχρονο twist, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από επιλογές. Μεταξωτά σατέν υφάσματα με περίτεχνα σχέδια και cut outs στο σώμα, διαφάνειες, υφάσματα με κρύσταλλα Swarovski, λούρεξ υφάσματα με γυαλάδα, περίτεχνα κεντήματα και πέρλες συνθέτουν μια μοναδική συλλογή.

ELENA STRONGYLIOTOU 2024 (20).jpg

Οι παστέλ αποχρώσεις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα Special Occasion Collection 2024 της Έλενας Στρογγυλιώτου, καθώς επίσης και οι αποχρώσεις του πράσινου, του μοβ και του μπλε, ενώ το μαύρο αποκτά μεγαλύτερη αίγλη με τα περίτεχνα υφάσματα που χρησιμοποιεί η σχεδιάστρια.

Διαχρονικά πέραν από τις συλλογές της, η Έλενα Στρογγυλιώτου, εστιάζει στα mother of the bride and groom dresses, σχεδιάζοντας για την κάθε μητέρα μια ξεχωριστή custom made δημιουργία βασισμένη στο στυλ, στο σωματότυπο αλλά και στις αποχρώσεις που της ταιριάζουν.

ELENA STRONGYLIOTOU 2024 (12).jpg

Η κάθε γυναίκα μπορεί να δει από κοντά και να δοκιμάσει την Special Occasion Collection 2024 στο ατελιέ της Έλενας Στρογγυλιώτου, η οποία θα προσαρμόσει και θα τελειοποιήσει το κάθε σχέδιο στο σώμα της. Επιπλέον θα κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές και θα εντάξει νέα στοιχεία εάν χρειαστεί. Εάν μια γυναίκα δεν βρει αυτό που επιθυμεί ανάμεσα στη συλλογή, η σχεδιάστρια θα της προτείνει το κατάλληλο σχέδιο.

ELENA STRONGYLIOTOU 2024 (26).jpg

Η φωτογράφηση για την καμπάνια της Special Occasion Collection 2024 by Elena Strongyliotou, με πρωταγωνίστρια το γνωστό μοντέλο Maria Gojkovic έγινε στο Ίδρυμα – Μουσείο Νίκου Κουρούσιη στο Μιτσερό σε μια συνύπαρξη μόδας και τέχνης.

ELENA STRONGYLIOTOU 2024 (23).jpg

Τη φωτογράφηση ανέλαβε ο φωτογράφος Χάρης Κυπριανού, το styling η Μαριάννα Χατζημηνά, το μακιγιάζ η make up artist Ilona Garamvolgyi και το hair look το κομμωτήριο Trendy. Το concept και την οργάνωση της καμπάνιας ανέλαβε Out of the Blue Creative Communications.

INFO Δείτε από κοντά την Special Occasion Collection 2024 της Έλενας Στρογγυλιώτου στο ατελιέ της σχεδιάστριας, Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ, 1077 Λευκωσία. Τηλ.: 22766969.

Social media accounts

● Facebook: elena.strongyliotou ● Instagram: elena.strongyliotou

#strongyliotou #strongyliotoubridal #strongyliotoucouture

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close